Tel: +3630 319 3496

Általános Szerződési Feltétel

A "bodisport.hu" domain név és a webáruház, Birinyi Ágnes EV. tulajdona. Érvényes kétoldalú szerződés alapján az oldal üzemeltetését Bódi István végzi.

Megrendelésének leadásával Ön a bodisport.hu webáruház üzemeltetőjének, Birinyi Ágnes EV-nak a vásárlója lesz.

Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:
Birinyi Ágnes EV.
3711 Szirmabesenyő, Déryné u. 17.
Adóigazgatási szám: 66681566-1-25

Ügyfélszolgálati mobiltelefonszám: 06-30/3193496

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A szerződés tárgya:

Birinyi Ágnes EV. által a bodisport.hu néven üzemeltetett internetes áruházban található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit a termékhez tartozó konkrét oldalon ismerheti meg.

Vételár:

A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk vételára. A vételár tartalmazza az általános forgalmi adót.

Akciós termékek:

Az "AKCIÓK" menüpont alatt található akciós termékek árából további kedvezmény nem érvényesíthető, mivel az akciók keretein belül adott árengedmény minden esetben meghaladja az általános kedvezmények mértékét. A termékek addig számítanak akciósnak, ameddig az "AKCIÓK" menüpontban elérhetőek, illetve amíg az a terméknél egyedileg jelölve van.

 

A rendelés menete:

Cégünk a munkanapokon délelőtt 11.00 óráig beérkező megrendeléseket postai utánvétes időgarantált csomagszállítás esetén maximum 1-2 munkanapon belül juttatja el vásárlóihoz.

Megrendeléséhez szükséges információk:

- Megrendelő neve (magányszemély vagy cégnév megadása esetén kapcsolattartó neve),
- Szállítási cím (Postafiók megadása esetén a szállítást nem tudjuk vállalni.),
- Számlázási cím (amennyiben eltér a szállítási címtől),
- E-mail cím,
- Telefonszám.

Amennyiben regisztrál az oldalon, a megrendeléshez szükséges információkat csak a regisztrációnál kell megadnia, mert az adatait rendszerünk tárolja.
Regisztráció nélküli rendelés esetén minden esetben meg kell adnia adatait.

 

A rendelés folyamata:

1. Kiválasztja a termék(ek)et.
2. Kitölti az információs ablakot.
3. Elküldi a megrendelést.
4. Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, a visszaigazolás érdekében.
5. A postai kézbesítő házhoz viszi a küldeményt.

Amennyiben a kézbesítés időpontjában nem tartózkodik otthonában, a postai kézbesítő értesítőt hagy, amelyen megjelöli a további kézbesítés megkísérlésének időpontját illetve, a postahivatal címét, ahol sikertelen kézbesítés esetén a csomagot személyesen átveheti.
 

Fizetési módok:

Postai utánvét:

- a rendelt áruk ellenértékét átvételekor a postai kézbesítőnek vagy amennyiben a megrendelő nem tartózkodik otthonában, a címen hagyott értesítővel a postahivatalban személyesen készpénzzel egyenlíti ki, a csomag átvételével egyidejűleg.

A csomagszállítás díjai a mindenkor érvényes postai üzletszabályzat időgarantált csomagszállításra vonatkozó előírásainak megfelelően kerülnek meghatározásra, jelenleg (2017. 09. 02-án) érvényes díjak:

·      

Figyelem! 35.000 Ft vásárlási összeghatár esetén a postaköltséget átvállaljuk.

A feltüntetett összeghatárt az esetleges kedvezmények beszámításával együtt szükséges elérni az ingyenes szállításhoz.

Nagy terjedelmű illetve 30 kg feletti súlyú termékekre az ingyenes szállítás nem vonatkozik, a szállítás módja, díja és időpontja súlytól és szállítási távolságtól függően egyedileg kerül meghatározásra! 

Csomag méretére és súlyára vonatkozó adatok:

1) A csomag maximális terjedelme nem haladhatja meg három kiterjedésben (szélesség, magasság, hosszúság) a 3 métert. Például a csomag mérete lehet: 60 cm széles, 60 cm magas és 180 cm hosszú.

2) A kézbesíthető küldemények maximális súlya nem haladhatja meg a 30 kg-ot.

Figyelem: Amennyiben megrendelése nagy terjedelmű illetve 30 kg feletti súlyú, a szállítás módja, díja és időpontja súlytól és szállítási távolságtól függően egyedileg kerül meghatározásra! 

 

A Vásárló jogai és kötelezettségei:

A Vásárlónak 8 napig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A Távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 8 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.

 

Adatvédelem:

A WEBÁRUHÁZ Üzemeltető kijelenti, hogy minden személyes adatot tiszteletben tart és titkosan kezel.
A tudomásunkra hozott személyes adatok harmadik fél részére nem kerülnek kiadásra, azokat csak saját céljainkra használjuk fel. Tájékoztatjuk, hogy az oldalon való adatszolgáltatás minden esetben önkéntes.

Amennyiben bármivel kapcsolatban további kérdése merülne fel, akkor kérjük, hogy keresse meg ügyfélszolgálatunkat e-mail-ben vagy a 06 30 / 3193496-os telefonszámon.

MÁRKÁK & PARTNEREK

  • Bódi Sport
Prev
Next

Facebook

KAPCSOLAT