Tel: +3630 319 3496

Szállítási feltételek

Csomagjainkat a Magyar Posta, illetve a Sprinter Futárszolgálat szállítja!

Fizetési módok:

Postai utánvét:

- a rendelt áruk ellenértékét átvételekor a postai kézbesítőnek vagy amennyiben a megrendelő nem tartózkodik otthonában, a címen hagyott értesítővel a postahivatalban személyesen készpénzzel egyenlíti ki, a csomag átvételével egyidejűleg.

A csomagszállítás díjai a mindenkor érvényes postai üzletszabályzat időgarantált csomagszállításra vonatkozó előírásainak megfelelően kerülnek meghatározásra, jelenleg (2017. 09. 02-án) érvényes díjak

·      

Figyelem! 35.000 Ft vásárlási összeghatár esetén a postaköltséget átvállaljuk.

A feltüntetett összeghatárt az esetleges kedvezmények beszámításával együtt szükséges elérni az ingyenes szállításhoz.

Nagy terjedelmű illetve 30 kg feletti súlyú termékekre az ingyenes szállítás nem vonatkozik, a szállítás módja, díja és időpontja súlytól és szállítási távolságtól függően egyedileg kerül meghatározásra! 

Csomag méretére és súlyára vonatkozó adatok:

1) A csomag maximális terjedelme nem haladhatja meg három kiterjedésben (szélesség, magasság, hosszúság) a 3 métert. Például a csomag mérete lehet: 60 cm széles, 60 cm magas és 180 cm hosszú.

2) A kézbesíthető küldemények maximális súlya nem haladhatja meg a 30 kg-ot.

Figyelem: Amennyiben megrendelése nagy terjedelmű illetve 30 kg feletti súlyú, a szállítás módja, díja és időpontja súlytól és szállítási távolságtól függően egyedileg kerül meghatározásra!

MÁRKÁK & PARTNEREK

  • Bódi Sport
Prev
Next

Facebook

KAPCSOLAT