Tel: +3630 319 3496
01
márc. 2016

VI. Bódi Szeminárium

Sensei Bódi István "The Legend" Mester VI. szemináriuma a Seishin dojoban. 2016. március 12-én. Budapesten.

OSU!

Tisztelt Klubvezetők, Karatekák!

A Seishin Sportegyesület meghívását ismét elfogadta Sensei Bódi István "The Legend" Mester aki immáron a VI. szemináriumát vezeti Klubunknál!
A regisztráció díja 5.000,-Ft/ fő, mely magában foglalja a szeminárium és egy darab póló árát. Ezért kérek mindenkit, hogy az előzetes regisztrációban jelezze a pólóméretét a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">bodiszemináEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen 2016. március 6-ig!!
Kérném,hogy ha meg rendeled a pólót és nem tudsz eljönni a rendezvényre, akkor is vedd át légyszíves a mert a jelzésedre Neked lesz legyártva!
Köszönöm! OSU!

A rendezvény címe: Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Budapest, XII. ker. Farkasvölgyi út 12. (régi név: Rendőrtiszti Főiskola)
Ideje: 2016. március 12.
Edzések: 10:00-12:30 illetve 14:30-17:00 óra között lesznek!!

Tematika:
Figyelem!
Kifejezetten edzésre készüljenek a résztvevők, nem beszélgetős szemináriumra!
Természetesen, akik kondicionálisan pillanatnyilag nem képesek komolyabb terhelést végigcsinálni, nézhetik, hallgathatják és jegyzetelhetik azt.

De. edzés
A Knock-Down szabályrendszerben küzdő versenyzők:
- Különböző harcmodorai, azokat jellemző stílusjegyek.
- Különböző küzdőstílusok, harcmodorok és azokat jellemző kondicionális képességfajták sajátos jellemzői a küzdelemben, és a hozzá illeszkedő speciális edzésmunka (sportági mozgásanyaggal) a felkészülés során.
- A témához illeszkedő küzdőgyakorlatok.
- Feladathoz kötött küzdelem.
- Szabadküzdelem

Du. edzés A délelőtti edzés folytatása, tematikailag megegyező elrendezésben.

Páronként pontkesztyű és ütő rúgó párna szükséges, illetve személyes védőfelszerelés legyen mindenkinek, boxkesztyű nem kell!
Fontos!!! Érvényes sportorvosi engedéllyel rendelkezzen mindenki. A foglalkozáson mindenki saját felelősségére vehet rész!

Várok mindenkit sok szeretettel!

OSU! Sensei Horpácsik György

 

Címkék:

MÁRKÁK & PARTNEREK

  • Bódi Sport
Prev
Next

Facebook

KAPCSOLAT